Ако досега не сте разбрали, България била на 111-о място по

...
Ако досега не сте разбрали, България била на 111-о място по
Коментари Харесай

Лицемерие и откровени лъжи в класациите на “Репортери без граници”

Ако до момента не сте разбрали, България била на 111-о място по независимост на словото. Неприятната оценка ни е дадена от интернационалната неправителствената организация “Репортери без граници ” (РБГ). 
 
Базираната във Франция организация се финансира главно от фондация “Отворено общество ”, подопечна на финансовия търгаш, милиардерът човекомразец Джордж Сорос; USAID – американската организация за интернационално развиване и други, по думите на някогашния общоприет секретар и създател на “Репортери без граници ” – Робер Менар американски организации, „тясно свързани с външната политика на Съединени американски щати ”.

Много европейски и западни анализатори упрекват РБГ в “прикрити геополитически цели ” и “инструмент за пробутване на политиката на спонсорите си ”.
 
Организацията изготвя и лист със “злодеи ” и врагове, съвсем като родните грантоеди. В него присъстват международни или районни водачи, които не се преценяват с “демократичните полезности ”, гневно проповядвани и натрапвани от пропагандно-политическата машина на благодетеля й.

Несъмнено РБГ е най-известна с световната си ранглиста за независимост на словото, която се цитира за щяло и нещяло в България.

Критериите, по които НПО-то определя позицията на дадена държава в класацията си, са общо взето три. Брой на убити или ранени публицисти в свързани с работата им нападения; брой задържани журналисти; цензура, налагана от съответната страна върху едни или други тематики.
 
Ако до момента не сте знаели по какъв начин и от кое място получават информацията, с цел да попълнят тези критерии, можете да отворите уеб страницата им и да прочетете позицията им по убийството на Виктория Маринова в Русе. Шест дни след закононарушението и след унищожителните доказателства, че Виктория нито е била публицист, нито убийството й е обвързвано с някакво измислено “журналистическо следствие ”, на един от уеб страниците в българската орбита на Сорос, на уеб страницата на РБГ се мъдри следното:
 
“Това ликвидиране бе осъществено единствено няколко дни откакто рисковият материал на Виктория Маринова бе излъчен ”. Думите са на Атанас Чобанов, съосновател на уеб страницата “Биволъ ”. “Ние се възхищаваме на куража на тази журналистка! Единствената, която имаше достатъчно смелост да приказва за измами с евро средства в ефир ”.
 
“Маринова е третият публицист и втора жена, убита в Европейски Съюз за по-малко от година. Дафне Галисия беше убита от бомба заложена под колата й през октомври 2017, а проверяващият публицист Ян Куцяк беше погубен в Словакия през февруари тази година. ”.

Само слагането на Виктория в този лист е неуместно, какво да приказваме за произнасянето на дефинитивна присъда без доказателства, развой и очевидци. Това безумство висеше във всички версии на уебстраницата на РБГ.
 
“Репортери без граници ” черпят информация за показателя на свободата на словото единствено от партньорски медийни организации, които нормално се хранят от същото място откъдето и първите. В случая с България имаме няколко медии, на чиито уебстраници седи гордо логото на “Отворено Общество ”, и които са пословични с безрезервното си храчене по родината. Имайки поради, че финансирането, а и съществуването им е основано на това, че се борят за “демократичните полезности в България ”, обрисуването на клетата ни татковина в най-тъмни краски е от изключителна значимост.
 
По гореспоменатите критерии Канада е класирана на 18-о място тази година. Там убити и ранени публицисти няма, само че свободата на словото съществува, до момента в който не визира или подлага на критика държавната проджендър, гей-, транс- и така нататък линия. След като канадското държавно управление ревизира текста на националния химн и размени фразата „повеля за всички твои синове“ с ”повеля за всички нас ”, с цел да е “полово безпристрастен ”, всякаква рецензия, или подозрение в “прогресивното джендър бъдеще ” в обичайни или обществени медии, се преследва от закона и се санкционира сурово.
 
Журналистът и татко на 4 деца Грег Елиът от Торонто е задържан и застрашен от 6-месечна ефикасна присъда, тъй като показва противоречие с политическите възгледи на 2 неолиберални феминистки в обществена медия. Той не ги наскърбява, не заплашва по никакъв метод. Просто подлага на критика. Темата е безусловно табу и страната преследва всеки, който се опита да сложи даже единствено подозрение върху джендър линията на държавното управление.

Този тип цензура не съществува за РБГ, защото джендър линията е част от философията на организациите, финансирани от Отворено общество.

В навечерието на новата 2016 година, Германия. Над 1000 дами са изнасилени или станали жертви  на блудствени дейности на площадите в Кьолн, Щутгард и Хамбург. 100% от нападенията са осъществени от “гостите на Меркел ”, идващи от Арабския свят и Северна Африка. Но никой, освен пострадалите, не схваща за това. 3 месеца по-късно излиза наяве, че немските управляващи постановат тотално медийно затъмнение върху този тип закононарушения.

Ръководството на немския ТВ канал ZDF признава, че се цензурира информация за закононарушения, в случай че са осъществени от “хора с по-тъмен цвят на кожата ” Д-р Волфганг Херле, някогашен началник на обществения телевизионен оператор Zweites Deutsches Fernsehen (ZDF), изяснява, че публицистите са инструктирани да пишат новите по този начин, както “желае госпожа Меркел ”. 
 
Журналистът Михаел Щурценбергер е задържан за сериозни мнения към исляма, които се обуславят с фразата “Ислямът не е вяра на мира ”. Германските управляващи го упрекват в “реч на омразата ” и съдът го осъжда на 6 месеца условно.
 
Мария Ладенбургер, щерка на заместник-генерален шеф на правната работа в европейската комисията в Брюксел – Клеманс Ладенбургер, е свиреп изнасилена и удавена в немския град Фрайбург. Два месеца по-късно за закононарушението е арестуван Хюсейн Хавари, афганистански незаконен бежанец. Ужасната история е отразена даже от органа на централния комитет на Сорос – “Ню Йорк Таймс ”, само че немската социална телевизия, финансирана от немския поданик ARD отхвърля да отрази задържането на Хавари с аргумента, че новината е “изолирана и прекомерно локална ” и такива неща се случват всеки ден. Дори откакто хора от Фрайбург излизат на митинг против мюсюлманските изстъпления, основният редактор на утринния блок доктор Кай Гнифке излиза с позиция, че “всяко ликвидиране е извънредно ” и добавя “рядко приказваме за съответни случаи на закононарушение ”.

Такива истории са стотици в последните 3 години в Германия. Цензурата е желязна и единствено в случай че гъкнеш против тъмните субекти, се озоваваш в районното.
 
Германия заема престижното 15-о място в класацията на РБГ. Вътрешната държавна политика дава отговор напълно на унищожителната теория на организациите на Джордж Сорос.

Германия и Канада са крещящи образци за лицемерието и субективността в подредбата на “индекса ” за независимост на словото на РБГ, само че нищо не може да се съпостави със случая “Швеция ”.

Вземете случаите на Канада и Германия и ги умножете по 10. Свобода на словото в Швеция просто не съществува от пет години насам.

Информационният поток, който излиза от скандинавската страна е извънредно затъмнен и единствената информация за безчинствата на ислямистите, които към този момент са болшинство в няколко огромни града като Малмьо се прокрадва единствено по апокрифни канали в интернет.

За репресиите на Шведската страна против всеки швед, който дръзне да възроптае против политиката на формираното напълно от феминистки държавно управление.

Институтът “Гейтстон ” квалифицира обстановката там като “Войната на Швеция против свободата на словото ”
“Изглежда доносничеството против съгражданите си в Швеция сега се преглежда като “героизъм ” от управляващите. ”, написа в главният отчет на института. “Човек може да подлага на критика нацизма, за какво не исляма? Защо ислямът би трябвало да е предпазен? ” – попитал господин Дени, 71 годишен пенсионер, които сега е обвиняем “подстрекаване към ненавист ”.

“Вместо да употребява лимитираните си запаси, с цел да отбрани жителите си от зверските офанзиви против тях, Швеция употребява същите тези запаси, с цел да води юридическа война против личните си жители, които се осмелят да приказват против същите тези офанзиви ”, не престават американските учени.

Материали, мнения, разбори, които слагат под въпрос подменянето на коренното население на Швеция с пълчища ислямски примати, от които 0,7% са заети по някакъв метод в стопанската система, се преследва от закона. В медиите допускането на нещо сходно е немислимо.

Швеция, дами и господа, е класирана от “Репортери без граници ” на второ (2) място по независимост на словото в света!

И в трите страни, които загатнах Истанбулската спогодба е призната, мюсюлманската инвазия е обезпечена от държавните държавните управления, одобрени са хомо браковете, третия пол и всички вероятни извращения, които октоподът на Сорос прокарва в държавните законодателства.

Ето това са в действителност критериите за “свобода на словото ” които подреждат тази клеветническа ранглиста. Който играе по разпоредбите на господаря получава шестица, който не напълно 111 място.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР